Foto: Privatna arhiva

Nakon što je objavljen trejler za film "48 sati i jedan minut", čiji je scenario napisala Sanja Rajačić, u Holivudu poznatija kao Sonia Alexa, koju je inspirisao slučaj otete i ubijene Tijane Jurić, za portal Nova.rs oglasio se otac nastradale devojčice Igor Jurić koji ističe da sa nestrpljenjem iščekuje premijeru.

Podsetimo, film “48 sati i jedan minut” bazira se na tome kako zakon od 48 sati čekanja sprečava policiju da odmah krenu u potragu za decom, pa su roditelji prinuđeni da sami i svim silama tragaju za njima, a scenaristkinja je inspiraciju našlu u slučaju 15-godišnje Tijane, koja je pre šest godina oteta i ubijena.

Pročitajte još...

Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ i otac nastradale devojčice, kaže za naš portal da je bio prisutan nekoliko puta prilikom snimanja pomenutog filma.

„Sanja je divna devojka i odlična glumica. Naše poznanstvo je krenulo nakon Tijanije smrti koje je nju motivisalo da se snimi film inspirisan tim strašnim događajem. Pošto sam nekoliko puta bio prisutan na snimanju filma i bez obzira što se sama priča ne zasniva na događanjima te večeri kada je Tijana oteta, sa velikim nestrpljenjem iščekujemo premijeru“, kaže Jurić za naš portal.

Podsetimo, zasad nije poznato kada će film imati premijeru u bioskopima, a trejler je objavljen zbog festivala na kome će učestvovati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar