Jovanović priznao da je tukao vlasnika „Fizio centra“

Hronika 25. jun. 202111:11 > 11:32
Podeli:
Čedomir Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Političar i lider LDP Čedomir Jovanović izašao je nakon sat i po vremene sa saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je davao izjavu povodom incidenta koji se dogodio jula prošle godine kada je teniskim reketom pretukao vlasnika "Fizio centra" Žarka Ivkovića. Jovanović je priznao krivicu.

Lider LDP obratio se medijima po izlasku iz tužilaštva rekavši da je tačno da je napao Ivkovića i dodao da ništa ne poriče, a o celom događaju postoji čak i video snimak. On je istakao i da je vlasnika „Fizio centra“ napao kako bi zaštitio svoju porodicu, a potom do detalja ispričao šta je prethodilo incidentu.

„Meni je drago što sam konačno bio u prilici da kažem ono što se desilo. Priznao sam. Kriv sam. Svako od nas na svoj način uči lekcije. Prešao sam neke granice koje su za mene bile nedodirljive. Ja bih sve uradio da zaštitim svoju porodicu“, rekao je Jovanović a potom se osvrnuo na sam događaj.

„Tog dana izašao sam iz bolnice i vozač me je dovezao do stana nakon čega sam ga poslao do Fizio centra kako bi uzeo aparat za masažu zbog bolova u ramenu koje sam imao. On me je u jednom trenutku nazvao i rekao da može da uđe, da ne valja ključ, a potom su iz Fizio centra izašli i rekli da ne dolazi. Pitao sam Jelenu šta se dešava, a ona kaže, ma pusti i kreće joj suza. Tada sam sišao do garaže iako mi je bilo teško, seo u automobil i krenuo do tog mesta. Video sam reket u automobilu od ćerke, ja sam njega poneo kako bih mogao da se pridržavam jer sam teško hodao. Kada sam stigao ispred Fizio centra, on me je video i rekao ‘pusti, imam dete, morao sam'“, rekao je Jovanović i dodao da je tada eksplodirao i riknuo: „Ima i ona četvoro, zar ste tvoje dete i ti važniji od nje“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar