Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Požar na Zvezdari je, kako saznaje Nova.rs na licu mesta, izbio na poslednjem spratu, na potkrovlju. Komšije navode da je uzrok klima, odnosno da se zapalio freon.

„Jako sam se uplašila iako nisam u toj zgradi već u susednoj. Uopšte nije bilo prijatno kad smo videli toliki plamen. Odmah sam ugasila sve u kući, zatvorila prozor i strčala napolje kao i druge komšije“, priča za Nova.rs komšinica koju smo zatekli na licu mesta.

Zvezdarski dim se i dalje širi ulicama, a gašenje požara je u toku. Kako nam je ispričala komšinica, vatrogasci su imali problem da svojim kamionima prođu do te zgrade zbog parkiranih automobila. Oni trenutno koriste dizalicu kako bi došli do krova stambene zgrade, obzirom da je požar izbio na poslednjem spratu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Zato su dovezli dizalicu i parkirali je na uglu ulica Radoja Domanovića i Miloša Zečevića, pa su pokušavali preko zgrade da ugase. Baš strašno“, dodaje ona.

Kako javlja reporter Nova.rs, na terenu su dva saniteta Hitne pomoći i zbrinjavaju vatrogasce koji su se nagutali vatre. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnica stana je bila prisutna kada je izbio požar, ali nije povređena.

Na Zvezdari, danas oko 15.40 časova, izbio je požar u stambenoj zgradi u Radoja Domanovića, a na licu mesta su dva vozila i cisterna, sa 19 vatrogasaca.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare