Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Radnik "Gradske čistoće" izboden je danas u novosadskom naselju kod kanala DTD, saznaje "Telegraf.rs". Prema prvim informacija, radnika je napao mladić koji mu je poznat od ranije i iza svega stoje neraščišćeni računi.

„Mladić je u bolnicu primljen sa četiri ubodne rane i nalazi se van životne opasnosti. Hitnu i policiju su pozvale njegove kolege koji su zbog svoje bezbednosti pobegli sa mesta obračuna“, kaže svedok i dodaje da su ih jurili prijatelji napadača.

Kako Telegaraf.rs saznaje, napad nema veze sa preduzećem JKP „Gradska čistoća“ u kom napadnuti radi već sa neraščišćenim računima od ranije.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv od policije u 15.46. Dolaskom na lice mesta, izbodeni mladić nije zatečen.

Pretpostavlja se da je on prevezen u bolnicu privatnim vozilom.

Nakon obračuna, kolege su zbog svoje bezbednosti pobegle kamionom ka Rumenačkom putu, a za njima su trčali poznanici napadača. Oni su o događaju obavestili nadležne.

Zbog napada na radnika „Čistoće“ deo Bulevara Evrope u blizini mosta kod kanala DTD, bio je zatvoren za saobraćaj u toku uviđaja.

Na lice mesta izašao je veliki broj patrola policije, a saobraćajna policija preusmeravala je saobraćaj ka industrijskoj zoni i nazad ka auto-putu.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

strong>***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar