Foto: EPA-EFE/Ballesteros

U direktnom sudaru dva automobila u sredu uveče stradali su Srpkinja (21) i njen dečko Španac (21), povređene još dve osobe.

Devojka (21) poreklom iz Srbje, čiji identitet policija nije saopštila i njen momak, Španac (21) poginuli su u direktnom sudaru dva  automobila u mestu Espinosa del Kamino u Španiji. Nesreća se dogodila u sredu uveče, oko 22.40 a povređene su još dve žene, od 29 i 67 godine, prenosi portal burgosconecta.es.

Povređena devojka (29) je sestra poginulog Španca. Do nesreće je došlo kada su se direktno sudarila dva automobila, u jednom je bilo troje mladih, a u drugom starija žena.

Pročitajte još:

Od siline udara, kako navode, „ford“ u kom su bili Srpkinja i njeni prijatelji, prevrnuo se i potpuno je uništen. Navodno, oni su bili zarobljeni u smrskanom vozilu sve dok vatrogasci, hitna pomoć i policija nisu stigle na lice mesta.

„Nakon što su tela troje mladih izvučena, uprkos naporima lekara, konstatovana je smrt mlade Srpkinje i njenog dečka, dok je starija devojka koja je bila za volanom, inače sestra nastradalog, sa teškim povredama prebačena u Univerzitetsku bolnicu u Burgosu“, navodi španski portal.

BONUS VIDEO: Udes na auto-putu kod aerodroma „Nikola Tesla“ u kom je poginuo motociklista

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar