Ilustracija Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć u naselju Lukare nadomak Novog Pazara na magistralnom putu ka Crnoj Gori, u kojoj su život izgubila četiri mladića iz ovog mesta a jedna žena teže povređena, šokirala je građane Novog Pazara, ali i celu zemlju.

Ono što je još više šokiralo građane jeste i podatak da su meštani, ali i ljudi koji su se našli na licu mesta, fotografisali zgnječena tela u automobilima i te fotografije nakon toga širili društvenim mrežama.

Tako su neke od tih fotografija i završile na pojedinim lokalnim, ali i portalima širom zemlje.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Policija koja ke obezbeđivala mesto uviđaja, trakama je zagradila deo puta na kojem se desila nesreća, ali nesavesni građani su preko okolnih livada došli do grmlja i drveća do same nesreće ne bi li fotografisali i snimali ovu nesreću.

„Lukare se treslo od smeha, smejali smo se u lokalnoj kafečajnici, kada se zatvorio lokal zbog kovid mera, momci su otišli da se provozaju i eto, ubrzo zatim, Lukare se našlo u vriski i plaču. Ono što me još više boli, jeste i to da je neko prišao i slikao naše preminule drugove zarad lajkova i rasta na društvenim mrežama “ rekao nam je jedan od drugova poginulih mladića iz Novog Pazara.

Pročitajte još:

Apel, građanima da prestanu sa deljenjem fotografija i video snimaka ubrzo se proširio društvenim mrežama a apelovali su verski autoriteti iz ovog grada, novinari i istaknuti aktivisti iz ovog grada.

Danas je na teritoriji grada Novog Pazara proglašen je Dan žalosti, povodom tragične smrti sugrađana u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, pa je tako i današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića skraćena, tako da će Predsednik Vučić Prema utvrđenom protokolu posetiti samo Opštu bolnicu Novi Pazar, dok je obilazak OŠ „Desanka Maksimović“ i polaganje kamenja temeljca za rekonstrukciju iste otkazan.

BONUS video: Velika akcija policije: Zaplena 50 kilograma marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare