Foto: Nova.rs

Policija je uhapsila D. P. (17) iz Alibunara zbog sumnje da je tokom vikenda u kući silovao svoju baku S. P. (71). Monstrum je baki najpre pretio, a potom je prebio i seksualno napastvovao, a nesrećna žena se i dalje oporavlja od šoka.

Silovanje se dogodilo prošle nedelje, petak na subotu, a osumnjičeni mladić je najpre pretio ženi da će je ubiti, a potom je silovao.

Nesrećna žena S. P. se oporavlja od celog slučaja.

“Spavala sam u sobi i ušao je oko 2 sata iza ponoći u prostoriju i spustio roletne. Prišao mi je i stavio mi jastuk na lice. Pokušala sam da se odbranim, ali me je tukao. Udarao u lice, po telu, po rukama. Lice mi je bilo izgrebano. Pitala sam ga ko je, on je ćutao, a ja sam znala da je moj unuk”, kaže ona.

Pročitajte još:

Ističe da ju je nakon prebijanja silovao, a potom pobegao. Nesrećna žena je potom pozvala sestru i ispričala šta se desilo, nakon čega je monstrum uhapšen.

„Uzeli su mi pidžamu, sve otiske su uzeli. Išla sam i kod ginekologa, briseve su mi uzeli, sve kako bi ustanovili da mi je ovo napravio unuk. Jadna sam ja. Želim da prodam kuću i da pobegnem negde od sramote“ , kaže ova žena.

Kako navodi, njen unuk je i ranije bio agresivan.

“Prijavila sam Dalibora pre 15 dana, ali niko nije reagovao. Išla sam i u Centar za socijalni rad, ali ništa se nije desilo, a sad vidite kako sam prošla. Neko je mogao ovo da spreči, da se na vreme sprečilo”, navodi ova žena.

Osumnjičenom je nakon saslušanja određen pritvor.

Meštani okoline Alibunara ističu da je mladić u trenutku bio pijan.

„Odvratno. Kako je moguće da napadne osobu koja ti je staratelj, koja te podigla od kilo hleba“, kaže komšija.

Ističu i da je uhapšeni D. P. i ranije bio apresivan.

BONUS VIDEO: Tuča odbornika u Apatinu zbog Kosova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare