Jelena Jovičić: Razvodim se od osumnjičenog za „Jovanjicu“

Hronika 04. jul. 202015:1711 komentara
Podeli:
Jelena Jovičić, Foto: Igor Marinković

Glumica Jelena Jovičić reagovala je danas povodom pisanja pojedinih medija u vezi sa hapšenjima u slučaju "Jovanjica" i bekstvom njenog supruga Saše Vujisića, pripadnika Vojno-obaveštajne agencije (VOA), i naglasila da su oni u procesu razvoda i u kontaktu samo preko svojih advokata.

„Ja svoj privatan život držim daleko od javnosti pa nikome nisam ni pominjala da se mi razvodimo. Smatram da to nema veze sa mojim profesionalnim životom, ali sada moram da govorim o tome. Želim da zaštitim svoju porodicu, decu i sebe, i da se ogradim od svih tih budalaština o kojima pišu pojedine novine“,  rekla je Jovičić za portal Nova.rs.

Prvakinja Pozorišta na Terazijama naglasila je da je u kontaktu sa Vujisićem samo preko advokata, a u vezi brakorazvodne parnice.

„Ja ne znam ništa o tome šta je radio ovde, ni šta radi tamo pogotovo što je bio u takvoj instituciji u kojoj ljudi ne govore čime se bave. Jedino saznanje koje imam jeste da je on u Americi, jer je ćerka bila sa njim u kontaktu“, istakla je Jelena Jovičić.

Ona je zamolila medije da je ne uznemiravaju, jer nema nikakve veze sa pomenutim slučajem.

„Vest da je on u bekstvu, koja je odjeknula ovih dana, potresla je moju porodicu. Pojedini tabloidi su svašta pisali da bi prodali svoje novine. Ja sam samohrana majka dvoje dece i žao mi je što na taj način pokušavaju da zarade novac. U ovakvim situacijama trpimo i mi koji ništa nismo krivi i nemamo veze sa tim, pogotovo deca. Zbog toga molim medije da decu i mene ne uznemiravaju, jer nemamo nikakve veze sa tim. Ukoliko budu govorili neistinu, biću prinuđena da ih tužim“, rekla je Jovičić.

U nastavku istrage uhapšeno je sedam osoba, među kojima je petoro pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Uhapšeni su A.T. i B.R, R.B., M.K. i Z.B. kao i lica M.T. i S.M. zbog sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja isprava.

Podsetimo, krajem prošle godine na poljoprivrednom gazdinstvu “Jovanjica” pronađeno je gotovo četiri tone marihuane. Većinski vlasnik ovog imanja je Predrag Koluvija, protiv koga je maja ove godine, podignuta optužnica. Optužnim predlogom, sem Koluvije, obuhvaćeno je još devet osoba. Jelena Jovičić sa Vujisićem ima ćerku Anđelu, a iz prethodnog braka sina Mateju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar