Foto:Facebook/Monika Monika

Divna M. (59), čije je telo jutros pronađeno u Bečeju pod sumnjom da ju je ubila ćerka Danica M. (23), nestala je pre više od mesec dana i od tada se za njom intenzivno tragalo. 

Naime, kako prenosi portal Blic, njena druga ćerka koja živi u Leskovcu M. Č, prijavila je policiji njen nestanak, tačnije to da se duže vreme nije čula sa majkom, a apel da se D. M. pronađe objavila je i na svom Fejbsuk profilu.

Pročitajte još:

„Moja mama je nestala pre mesec ipo dana u Bečeju i od tada joj se gubi svaki trag. Zove se Danica Milošević ako je neko vidi ili zna neku informaciju javite se na ovaj broj 0611732*** ili u bečejskoj policiji molim vas. Šaljite ovaj post da vidi što više ljudi da je što pre nađemo. Ja sam njena ćerka, živim u Leskovcu“, napisala je ranije ćerka na Fejsbuk profilu.

Podsetimo, komšije ubijene žene ispričale su da su videle potragu za ženom, a da su jutros saznali da je njena ćerka osumnjičena da ju je ubila, a potom zakopala.

Prema prvim informacijama, osumnjičena se pre dva meseca prvo posvađala s majkom, a onda ju je navodno nogama i rukama pretukla i usmrtila posle čega ju je bacila u šaht i zatrpala ciglama i peskom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar