Foto: Nemanja Jovanović

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje jer je sinoć na autobuskoj okretnici Zeleni venac izudarao pesnicama u glavu dvojicu vozača gradskog autobusa.

„Sumnja se da je on, juče u večernjim časovima na jednoj autobuskoj okretnici u Beogradu, više puta pesnicama udario četrdesetosmogodišnjeg vozača autobusa u predelu glave. Potom je, kako se sumnja, prišao pedesetdvogodišnjem vozaču drugog autobusa i naneo mu više udaraca, saopštio je MUP.

Podsetimo, u incidentu na Zelenom vencu koji se dogodio u četrtak uveče prema tvrdnjama očevidaca, mlađi muškaraca fizički je napao dva vozača GSP-a i jednog putnika, a potom pobegao. Vozače na liniji 707 i 704, kako su očevici rekli novinaru Tanjuga, fizički je napao mlađi muškarac, koji je iz autobusa izbacio i putnika sličnih godina i šutirao ga na stanici.

Napadač je pobegao pre dolaska policije. U razgovoru sa policijom, naveo je svedok, prvi napadnuti vozač je ispričao da ga je mladić više puta udario u glavu bez ikakvog jasnog povoda.

Taj vozač je policiji rekao i da se nakon napada oseća loše i da nije u stanju da vozi. Drugi vozač, u čiji je autobus prešao napadač, kako očevici tvrde, dobio je udarac nogom u grudi, kada je ulazio u vozilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar