Luka Beograd, požar, magacin
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U krugu preduzeća “Nikolić prevoz” u Samarinovcu kod Negotina rano jutros oko 2.30 izbio je požar u kojem su u potpunosti izgorela tri autobusa. Vlasnik kompanije Goran Nikolić izrazio je sumnju da je požar podmetnut, a od nadležnih organa očekuje da rade svoj posao.

„Kada sam primetio požar istrčao sam iz kuće i počeo da gasim, ali je nažalost bilo vetra, pa se vatra proširila na ostala dva. Mogu samo da pretpostavim ko iza toga stoji“, kaže Goran Nikolić.

Odmah po dojavi na lice mesta došli su sa dva vozila i pripadnici Vatrogasno spasilačkog odeljenja Negotin, a u pomoć su pritekli i vatrogasci iz jedinice HE “Đerdap dva”, takođe, sa dva vozila. Požar je u potpunosti ugašen.

„Srećom te su vatrogasci brzo stigli inače bi izgoreo ceo vozni park i kuća. Strašno je sve ovo. Nemam reči“, dodaje Nikolić.

U krugu “Nikolić prevoza” u toku je uviđaj koji bi trebalo da pokaže kako je došlo do požara. Prema prvim pokazateljima, materijalna šteta je poprilično velika, jer se radi o autobusima nove generacije.

Bonus video: Požar na Mokroj Gori

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare