David Dudić Foto:printscreen/instagram/kazacok11250

U Višem sudu u Beogradu počinje suđenje Davidu Dudiću, koji je okrivljen za ubistvo svoje babe Desanke Dudić (70).

Zločin se dogodio 15. decembra prošle godine, kada je David došao u stan svoje babe na Kotežu i surovo je ubio.

Dudić je bio besan, jer Desanka navodno nije želela da mu da novac, te ju je izbo i to ispred njegovog bolesnog brata, koji tada zbog bolesti nije bio pokretan.

Ubrzo se pojavio Davidom otac, Đorđe Dudić, koji je razvalio vrata stana kada je video da se nešto neobično događa.

Pročitajte još:

O tačnom razlogu zbog kojeg je David nasrnuo na svoju babu ne može se tvrditi sa sigurnošću, osim da je mladić i ranije bio agresivan, problematičan i da je konzumirao narkotike.

„Nije mi policija javila, nego me je sestrić pozvao i rekao da David lupa na vrata, da treska po zgradi. Moja majka je tada bila u prodavnici, te sam ga ja pozvao i upitao šta mu je, da se smiri i sačeka baku da dođe iz prodavnice. Bolje ti je da ideš po nju da joj pomogneš da odnese stvari, a ne da se pogrešno mangupiše. On mi je tada rekao da će sačekati još malo, ako ne, da će da uradi nešto. Ja sam odmah pozvao majku i pitao je jel sve u redu, a ona mi je uplašeno odgovorila: „Za sada“, rekao je tada Đorđe Dudić za Nova.rs.

Prema tvrdnjama sina ubijene žrtve, David je ranije bio prijavljivan policiji, jer je maltretirao majku sa kojom živi i ostale članove porodice. Bio mu je zabranjen prilazak, međutim uvek se ubrzo vraćao.

„Krenuo je da je davi, razbio joj je saksije o glavu, sve vreme ju je neprestano tukao. Sve je to gledao sestrić (27) iz kreveta, koji ne može da ustane. On se iživljavao na njoj, krenuo da je bode u oči i na kraju joj je zario nož u srce. Na kraju se smejao i rekao: „Ova neće još da umre“ i onda ju je ubo u srce“, izneo je detalje o događaju.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Novom Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar