bomba u beogradu
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Jedna osoba je stradala, dok je druga teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Nišu. Do nesreće je došlo kada je vozilo "audi" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao N. S. (19) iz Beograda, pokosilo dvoje pešaka na trotoaru.

Prema izjavama očevidaca, automobil je od siline udarca prebacio telo devojke preko dva metra visoke žičane ograde vodovoda a potom pokosio saobraćajni znak i drugog pešaka muškarca.

„Ljudi koji su videli kažu da je išao brzo, možda 80 kilometara na čas kada je izgubio kontrolu i prešao na trotoar. Prizor je bio stravičan „, kaže jedan od Nišlija za Blic koji se zatekao u blizini odmah nakon nesreće.

„Taj sa „audijem“ je prolazio već tri puta napred nazad velikom brzinom pre nego što se desila nesreća. Iživljavao se sve dok nije izazvao udes. Više puta smo prijavljivali brzu vožnju ovim bulevarom koji nekima dođe kao trkačka staza“, kaže jedan od stanara.

Na licu mesta se moglo čuti i da se mladi vozač koji je napravio strašan udes, hvalio drugarima automobilom.

„Kažu da je sinoć zvao drugare da ih provoza „beogradskim“ autom, misleći na to što „audi“ ima beogradske tablice. Automobil je izuzetno moćan, navodno ima 250 konjskih snaga, ako je tačno, realno mlad vozač ne bi smeo uopšte da bude za njegovim volanom“ pričaju stanari okolnih zgrada koji su se zatekli na mestu nesreće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar