Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen TikTok/minaerceg

Poznati beogradski splav Fristajler potonuo je u novogodišnjoj noći, a strašni prizori "zapljusnuli" su društvene mreže i medije tokom celog dana. Jedna devojka objavila je na mrežama koliko je bilo opasno sinoć i rekla da je voda stigla do kolena.

„Mi smo čekale Novu godinu na Fristajleru i splav je počeo da tone. Voda nam je bila do kolena i to baš kod nas je krenuo da tone, u separeu. Krenula sam plačem i dramim. Sad mi je smešno, ali nije bilo ni malo. Dobro je da smo svi spasili živu glavu, a mogli smo se podaviti u onoj vodi“, objavila je Mina na Tiktoku.

@minaerceg Titanik 2 #fyp #newyear #viral #foryou #balkan ♬ original sound - Mina Erceg

Podsetimo, beogradski splav „Fristajler“ napola je potonuo sinoć tokom dočeka Nove godine. Svedoci drame koja se sinoć dogodila u popularnom klubu kažu da je voda počela da nadire desetak minuta nakon ponoći, ali da u prvom trenutku nisu shvatili šta se dešava. Kada se spav nakrivio, počela je panika i beg ka izlazu.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom posete prvorođenoj bebi, upitan o potonuću splava Fristajler, da nije bio na licu mesta, ali da je čuo da je „splav primio dva do tri puta više ljudi od dozvoljenog broja“.

On je najavio da će se sve okolnosti ispitati, a najavio je i borbu protiv nelegalnih splavova, objavio je N1.

Bonus video: Splav Fristajler jutro posle potonuća

.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare