Novi Sad 23.06.2021. Pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Apatinska policija ispituje motiv ubistva N. D. (34) i samoubistva S. Z. (26) koje se juče popodne dogodilo u apatinskom selu Prigrevica. Lokalni mediji pišu da se ispituje da li je grafit koji je dva dana ranije osvanuo u blizini kuće ubijenog N. D.

Kako pišu Nove apatinske novine, S. Z. (26) iz Prigrevice je hicima iz pištolja ubio je svog sugrađanina N.D. (34), a potom se razneo bombom.

Ovo ubistvo i samoubistvo dogodilo se juče popodne, oko 16.00 časova, u Prigrevici. S.Z. je, kako saznaje portal iz izvora bliskih istrazi, došao u kuću N. D., u izbegličkom naselju u Ulici Stojana Matića bb i ubio ga hicima iz pištolja.

Potom je otišao u pravcu svoje kuće u susednoj, Karađorđevoj ulici, ali je skrenuo na poljski put i nakon nekih 150 metara udaljenosti od ulice, razneo se bombom.

Ova tragedija šokirala je ne samo Prigrevčane, već sve meštane apatinske opštine. U času su, na najstrašniji način, ugašena dva mlada života. Obojica mladića su iz izbegličkih porodica koje su devedesetih stigle iz Like u Prigrevicu i tu se nastanile.

Kako se saznaje, dva dana ranije na zidu kuće N. D. osvanuo je grafit u kom se, uz uvrede, poziva „da vrati 10 posto“. Da li ova poruka ostavljena na ogradi ima veze sa jučerašnjim ubistvom, utvrdiće istraga.

Bonus video: Kamion za odnosenje smeca usmrtilo bicikliskinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar