Aleksandar Kristijan Marković Foto: Facebook/FK Kameni Ašanja; printscreen/192.rs

Aleksandar Marković nastradao je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Prekoj kaldrmi, kada je iz za sada nepoznatih razloga udario u betonski krst, a prema rečima njegovog dobrog druga on je te večeri išao kod oca koji živi u Šimanovcima.

„Poslednjih šest meseci proveo je u Nemačkoj, tamo je živeo i radio kao vodoinstalater. Došao je u Srbiju pre 10 dana, bio je jako uzbuđen oko praznika“, priča Aleksandrov dobar drug i dodaje:

„Niko ne zna kako je došlo do nesreće i da li je bio pod dejstvom alkohola. Znam samo da je juče trebalo da idemo na fudbal, zvao sam ga oko pola šest ali mi je odbio poziv. Nisam mogao ni da pretpostavim da će se ovo desiti“, rekao je on drhtavim glasom.

Pročitajte još:

Kako kaže, celo selo je u šoku a Aleksandrovoj majici je jako loše, te je sinoć bila u bolnici.

„Ima i starijeg brata Stefana Nemanju, njegovoj porodici je najteže“, kaže Petar.

Kako je njegov drug Petar rekao za „Blic“, poslednji put ga je video prekjuče na kafi i Aleksandar je bio jako srećan što se vratio i što posle dugog perioda u Nemačkoj konačno može da provede vreme sa porodicom i prijateljima.

„Ne možete da zamislite kakav je bio njegov osmeh i uzbuđenje zbog predstojećih praznika. Mnogo im se radovao, kao malo dete. Trenirao je u klubu FK Kameni Ašanja ceo život. Svi smo ga jako voleli i ne možemo doći sebi od ovolike tuge“, sa teskobom u glasu priča Petar, jedan od najboljih drugova iz detinjstva preminulog mladića.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada se Marković zakucao „mercedesom“ u veliki betonski krst, koji se nalazi na kružnom toku izmežu dve opštine – Surčin i Pećinci. On je vozilom upravljao iako nije imao vozačku dozvolu, a kako nezvanično saznajemo, on je bez dozvole vozio i ranije.

BONUS VIDEO: Batrovci: U vozilu nemačkog državljanina pronađen pištolj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar