Ima još skrivenih bunkera Velje Nevolje na stadionu JNA

Hronika 05. feb. 202110:59 > 11:0519 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen Tanjug/video

Zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti načelnika SBPOK Ninoslav Cmolić, povodom hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i članova njegove kriminalne grupe, otkrio je šta se nalazilo u bunkerima na stadionu "Partizana", koji su tokom jučerašnje akcije pretresani. Između ostalog, istakao je i da postoji još skrivenih prostorija na stadionu.

„Pronašli smo izvesnu količinu narkotika, oružja, materijalnih i bioloških tragova. Ono što smo tražili – mi smo to i našli. A, to se vezuje za najveća krivična dela, ubistva i sakaćenja ljudi. U šteku na stadionu Partizana je zatečeno 10, 15 lica, ali oni nisu članovi ove kriminalne grupe, samo su legitimisani. Sam stadion Partizana ima mnogo tih, što skrivenih, što neskrivenih prostorija, to ćemo tek utvrditi. To nije bunker, već ozbiljno opremljena prostorija koja je njima data na korišćenje. I to treba pitati upravu Partizana zašto su ih dobili“, istakao je Cmolić i dodao:

Pročitajte još:

„I na stadionu Crvene zvezde je pronađena određena količina opojne droge, pa to pokazuje da nijedan klub od ova naša dva najveća nije zaštićen. Policija je okarakterisana kao služba koja vrši represiju nad navijačima. Mi nemamo ništa prema navijačima, ali to nisu navijači. Pravi navijači u poslednje vreme ne dolaze na utakmice i niko ne dovodi decu više tamo“, rekao je on.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On je dodao i da se na hapšenje čekalo zbog neophodnih dokaza.

„Dugo je planirana akcija zbog prikupljanja materijalnih dokaza i kako bi ta lica mogli da sklonimo na što duži vremenski period, da nam presude ne bi pale na sudu. To je jedna vrlo dobro organizovana krimalna grupa, tu je i Marko Miljković. Za ostale, sama njihova pripadnost ovoj grupi ih tereti pred sudom. Mi za Veljka znamo da je on vođa te navijačke frakcije iza koje se ova kriminalna grupa krije“, rekao je Cmolić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar