Foto: BalkansCat / Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, efikasnim radom, identifikovali su i pronašli troje maloletnika koji su, kako se sumnja, 28. maja ove godine na stajalištu Kamendin kamenjem oštetili karoseriju voza „Soko“.

Policija je obavila razgovor sa roditeljima dece i o svemu obavestila Više javno tužilaštvo – Odeljenje za maloletnike, kao i Centar za socijalni rad, saopštio je MUP.

Podsećanja radi, voz „Soko“ kamenovan je krajem maja nešto posle 16 sati u zoni stajališta Kamendin. Kako je tada saopšteno iz preduzeća „Srbija voz“, mašinovođa je ustanovio da postoje manje oštećenja na vozilu, te sve prijavio policiji.

Iz Srbije Voza su apelovali da se ovakve situacije ne ponavljaju, jer ugrožavaju bezbednost putnika i železničkog saobraćaja.

Dan kasnije reagovao je i ministar građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture Tomislav Momirović koj je takođe apelovao da građani čuvaju imovinu Srbije jer je, kako je rekao, to njihova imovina. Ocenio je i da se ne može tako odnositi prema „narodnoj imovini“ i da vozovi pripadaju svim građanima Srbije, a da su karte koje plaćaju investicija u održavanje pruge i vozova.

BONUS VIDEO: Krenuo SOKO. Brzi voz, pa brzi miting

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar