Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs; printscreen instagram192; privatna arhiva

Devojka N. M. (18), koja je teško povređena u nesreći koja se dogodila u selu Dražanj kod Grocke kada se njen otac namerno zabio automobilom u betonski stub, trebala bi da bude puštena iz bolnice sledeće nedelje.

M. R., deda nesrećne devojčice, ispričao je za portal Nova.rs da se njegova unuka uspešno oporavlja od nesreće koja se dogodila 21. marta.

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

„Hvala Bogu, moja unuka bi trebala da izađe posle nedelje iz bolnice, verovatno u ponedeljak. Sada se oseća bolje, raspoložena je i sve je dobro. Njena majka, moja ćerka, sada se mnogo bolje oseća. Ona je bila jako loše kada se dogodilo to što se dogodilo, ali sada sve ide nabolje“, rekao je M. R. za Nova.rs i dodao:

„Bivši zet je sahranjen, ali o njemu više ne želim ni da pomislim, ni da pričam. Dolazila je i policija ovde u selo, ali nema tu više šta da se uradio. Bilo je šta je bilo, bitno je da se sve završilo dobro za moju unuku. Dete će nam doći uskoro, biće malo ovde, a posle ide u banju kako bi se potpuno oporavila“.

Pročitajte još:

Podsetimo, sredinom marta došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Vladimir M. otac devojke, dok je ona teško povređena. Nedugo zatim, ispostavilo se da nesreća nije bila slučajna, nego da se Vladimir namerno zabio automobilom u betonski stub, dok je sa njim u automobilu bila N. M.

Udarac u stub je bio strašan, Vladimir je na mestu ostao mrtav, dok je devojka teško povređena. Meštani su odmah pritrčali da pomognu svom komšiji, ali nije mu bilo spasa, njegovu ćerku izvukli su iz automobila i pozvali Hitnu pomoć.

Foto:privatna arhiva/facebook

Kako je ranije pisao naš portal, Vladimir M. je bio izuzetno problematičan, godinama je maltretirao svoju suprugu, ćerku i majku.

M. R. ispričao je tada da je njegova ćerka jedva skupila hrabrosti da pobegne od njega.

„Bili su skoro 30 godina u braku, on je nju stalno maltretirao. Nije smela da dođe kod nas da se javi i popije kafu, gledala je u pod stalno i pravila se da nas ne vidi. Sve je to moja ćerka trpela dok njeno dete nije napunilo 18 godina, onda se spakovala i otišla“, rekao je M. R. i dodao:

Foto: Printscreen Nova.rs/Video

„Njih dvoje su to dete čekali godinama, 6 godina su se mučili da ga dobiju, 18 godina su ga gajili i on je hteo tek tako da je ubije. Nešto pre nego što se zabio u stub, zagovorio je dva parking mesta i rekao da je to za njega i ćerku. Sve je unapred planirano, poneo je čak i nož da dovrši posao ako slučajno prežive nesreću“.

Kako se ispostavilo, drugarica od mlade N. M. bila je sa njom kobnog dana.

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

„Vladimir je rekao drugarici da sedne kući dok on i ćerka odu da obave nešto, međutim N. M. nije htela da ide sama i pozvala je sa njim. Kada su ušli u automobil, on je izvadio nož i isterao njenu drugaricu iz kola, prošao posle toga centrom sela, okrenuo se, zaleteo i zabio u stub“, ispričali su tada za Novu.

Foto: 192_rs

Takođe, početkom januara prijatelj Vladimira M. prijavio ga je policiji, nakon što je ovaj pretio da će ubiti sebe, ženu i ćerku i tada mu je policija oduzela oružje koje je posedovao, a on je nakon toga pokušao da ga nabavi ilegalno, ali nije uspeo.

BONUS VIDEO: Grocka – Mesto nesreće