Foto:printgacreen/Happy TV

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, nastavila je svoju medijsku turneju i tokom jutarnjeg programa na TV Happy iznela je niz novih optužbi na račun ministra Nebojše Stefanovića. Ipak, ona se tom prilikom dotakla i nekih ličnih tema i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života, poput toga da ima "svoju kreativnu stranu", kao i da piše pesme i romane.

Pored već više puta ponovljenih optužbi na račun svog bivšeg šefa, Hrkalović je jedan deo medijskog nastupa poklonila i svom privatnom životu, o kojem javnost ne čuje često.

Na pitanje voditelja kada će objaviti neki roman, Hrkalovićeva je odgovorila:  „Videćemo, kada završim neke od ovih koje imam u pripremi“.

Ipak, voditelj je pomenuo izvesni roman o mafiji i upitao kada ćemo moći da ga pročitamo, na šta je bivša državna sekretarka istakla kako je taj roman nestao.

Pročitajte još:

„Dala sam jednom prijatelju na čuvanje i nećete verovati šta se desilo, bizarna stvar. Imala sam samo u rukopisu, nisam imala prekucano. Njemu opljačkaju kuću neki lopovi, nikada se nije utvrdilo ko je izvršio to krivično delo. Oni su pokupili nekoliko stvari od čega i torbu od laptopa u kojoj je bio taj roman, to je bilo 2013. godine. Ko zna to gde je, završlo na nekom smetlištu verovatno. Evo, ja ga tražiim ovim putem, ako ga je neko našao. Zove se Terfen, drugom prilikom šta to znači, to vam je kao Nika Rina“, ispričala je Hrkalovićeva.

Podsetimo, Dijani Hrkalović se trenutno sudi za trgovinu uticajem, a nedavno joj je ukinuta mera kućnog pritvora. Ona je tokom vikenda dala prvi intervju za medije, za „Objektiv“ je iznela niz optužbi na račun svog bivšeg šefa ministra Stefanovića, istovremeno iskazujući veliko „poštovanje i divljenje“ prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

BONUS VIDEO: Nebojša Stefanović o optužbama Dijane Hrkalović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare