Foto:Shutterstock

Nemanja Radović, iz ivanjičkog sela Radaljevo, spasao je danas šestomesečnu bebu iz auta koji se sam zaključao. Hrabri policijac je ugledao ženu koja unezvereno šeta oko autamobila i traži nekog da joj pomogne, nakon čega joj je odmah priskočio u pomoć, prenosi sajt Info-Liga.

Sve se dogodilo ispred Doma zdravlja u Ivanjci kada je šestomesečna beba ostala zaključana u automobilu gde su se nalazili i ključevi kola i mobilni telefon od majke.

Ona je, prenosi taj sajt, spustila bebu na sedište zatvorila vrata i krenula kako bi otvorila svoja. Međutim, došlo je do samozaključavanja.

Nakon što je razmislio šta uraditi i pokušao da razvali vrata, razbije staklo, što mu nije pošlo za rukom, Nemanja se odlučio na najbezbednije rešenje. Pitao je nesrećnu majku da li ima rezervne ključeve od auta, a kada mu je ona odgovorila da su kod kuće, brzo je seo u svoje vozilo i sa uključenim pokazivačima pravca odjurio do njenog doma kako bi ih doneo.

„Kada sam stigao, beba je spavala i bila malo bleda. Učinio sam sve što sam mogao. Važno je da je bila dobro, čak smo se i smejali, držao sam je neko vreme u naručju“, rekao je Nemanja za Info Ligu.

Inače, ovaj hrabri mlad čovek se zatekao na licu mesta, jer je svoju majku dovezao kod lekara i bio je van dužnosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar