Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Muškarac koji je jutros pronađen mrtav ispred zgrade u beogradskom naselju Kotež, najverovatnije je preminuo je od prekomerne upotrebe opijata, pošto se predizirao u stanu u jednoj od zgarada, posle čega su njegovi prijatelji izneli telo i ostavili ga ispred zgrade što su snimile i obližnje sigurnosne kamere.

Na mestu ove tragedije koja je šokirala stanovnike leve obale Dunava, na telu tridesetogodišnjeg muškarca nije bilo tragova nasilja, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage najverovatnije je preminuo od prekomerne količine narkotika, javlja Blic.

Tragedija je otkrivena rano jutros kada su stanari ugledali telo ispred zgrade!

„Kerovi su lajali glasno i to nas je sve uzbunilo i razbudilo. Onda smo ispred videli telo…“ ispričali su šokirani meštani, koji su i dalje u neverici jer ne znaju o kome se radi.

„Ovaj kraj je poznat po mladićima koji često koriste narkotike, skupljaju se tu na jednom mestu. Policija je obilazila često ovde, na to smo navikli, ali ovo nismo očekivali – rekao je jedan od komšija.

Kako dodaju, niko ne zna ko je mladić koji je pronađen mrtav, pa se sumnja da nije iz ovog kraja.

“ Oni su sinoć i jutros bili u jednom stanu u zgradi, drogirali se kao obično. Šta se onda tačno dogodilo još nije poznato, ali najverovatnije se mladić predozirao, a oni su ga izneli ispred jer nisu znali šta s njim da rade – kaže izvor „Blica“ iz istrage.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar