Nakon što su se Veljko Belivuk i Marko Miljković žalili na zdravstveno stanje, u Specijalni sud je stigla i Hitna pomoć. Pošto su lekari Hitne pomoći završili pregled optuženih, Sudsko veće vratilo se u sudnicu. Sudija je saopštila i da će svedok oštećeni I. S. biti ispitan, ali bez prisustva javnosti zbog zaštite privatnosti učesnika u postupku.

Sudu je dostavljen lekarski izveštaj iz koga proizilazi da su pregledani Nebojša Janković, Nemanja Lakićević, Aleksandar Vučinić.

Sudija je saopštila da su lekari posle pregleda Belivuka, MIljkovića i Vlade Draganića zaključili da su svi sposobni da prisustvuju glavnom pretresu.

Nakon toga, sudija je saopštila i da će svedok oštećeni I. S. biti ispitan, ali bez prisustva javnosti zbog zaštite privatnosti učesnika u postupku.

Iz sudnice su bili udaljeni novinari i publika, dok su prisutni bili samo advokati, tužilac i optuženi.

Sutra će oštećenom I.S. branioci i optuženi postavljati pitanja, a to će takođe biti zatvoreno za javnost.

I.S. u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka, te detalji njegovog svedočenja ne treba da budu objavljeni u javnosti, zbog čega je upravo sud odlučio da on svedoči iza „zatvorenih vrata“.

Pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka se terete da su ga oteli i držali u prostorijama na stadionu FK Partizan gde su ga tukli, mučili i silovali.