Kragujevac, nesreća, žrtva i napadač
V.M. i M.M. Foto: Privatna arhiva

Porodica teško ranjene Milene M.(35) iz Kragujevca, koju je iz pištolja upucao suprug Vladimir, zahtevala je da se njeno dalje lečenje nastavi na VMA u Beogradu. Milenin otac, Miroljub, za naš prortal jedva je smogao snage da progovori i kratko je izjavio "čekamo helikopter, čekamo".

Zdravstveno stanje ranjene Milene M. i dalje je nepromenjeno i ona je u životnoj opasnosti, potvrđeno nam je u UKC Kkragujevac. Lekari se treći dan bore za njen život i ona je pod stalnim nadzorom u Centru za anesteziju u reanimaciiju.

Milenu M. je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, iz pištolja upucao suprug Vladimir M. (40) u predelu lica i vrata i naneo joj povrede opasne po život. Milena je istog jutra operisana u UKC Kragujevac, a u zahtevnoj operaciji učestvovao je čitav tim hirurga.

Međutim, povrede iz vatrenog oružja su teške i lekari se i dalje bore za njen život.

Milenina porodica je insistirala da se njeno dalje lečenje nastavi na VMA, a očekuju da uskoro u UKC sleti helikopter kojim će biti transportovana.

Otac Miroljub je za naš portal to i potvrdio u telefonskom razgovoru. Skrhan bolom, samo je kratko rekao ‘‘čekamo helikopter, čekamo‘‘.

Milenin suprug, Vladimir M. (40), uhapšen je istog dana posle opsežne potrage po celom Kragujevcu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i uz krivičnu prijavu za ubistvo u pokušaju, biće priveden Višem javnom tužilaštvu.

Milena i Vladimir imaju dvoje maloletne dece, sina od osam godina i šestogodišnju ćerku. Ona je poslednje tri godine kao lekar radila u jednoj bolnici u Drezdenu i očekivali su papire za spajanje porodice.

Bonus video: Uviđaj na mestu ubistva na Banjici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare