Foto:Shutterstock

Policija u Novom Sadu uhapsila je L. M. (23) iz tog grada, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Krivična prijava za ovo krivično delo biće podneta i protiv dvadesetčetvorogodišnjeg meštanina Šida.

Kako prenose mediji, pretresom stanova koji L. M. koristi, policija je pronašla 52 grama marihuane, amfetamin, i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika. U stanu koji koristi mladić iz Šida, policija je pronašla 86 grama marihuane i amfetamin.

Sumnja se da je on, prethodno, kupio marihuanu od L. M, kao i da je prodao paketić ove droge Novosađaninu (21). L. M. je zadržan do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetogodišnjaka iz Sremske Kamenice, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom njegovog stana pronađeno je 135 grama amfetamina, heroin i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. U stanu je, takođe, pronađeno više muzičkih uređaja za koje policija sumnja da potiču iz krivičnih dela.

Komentari

Svi komentari (0)