Foto: Printscreen/Facebook/Sandžak PRESS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, u petak su uhapisli Adisa Dazdarevića iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno predstavljanje.

Naime, kako javlja portal Sandžakpress osumnjičeni se predstavljao kao ovlašteno službeno lice. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronađen je gasni pištolj i desetak službenih legitimacija.

Adis Dazdarević je navodno prema pisanju ovog sajta oslobođen intervencijom sudije osnovnog suda što je izazvalo opšte nezadovoljstvo građana i pripadnika policijske uprave u Novom Pazaru.

 

Na socijalnim mrežama su isplivale identifikacione isprave Adisa Dazdarevića koje je, kako se ističe u tekstu, koristio da bi imao pristup službenim podacima javnih ustanova, među kojima i Opšta bolnica u Novom Pazaru, koja poslednjih mesec dana ima status COVID bolnice, gde je Dazdarević, predstavljajući se kao inspektor ušao u bolnicu, došao do medicinskih izvještaja pacijenata i vršio određene izmene u izveštajima.

Ovaj pazarski portal nastavio je pisanje teksta o Dazdareviću kada je na internetu osnovuo snimak kako Dazdarević, predstavljajući se kao policajac u civilu pretresa dvoje migranata i oduzima im novac, lekove, telefone i ostale stvari iz njihovog vlasništva.

(Izvor: Sandžakpress)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar