hapšenje
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Patrola policije došla je po pozivu da interveniše zbog tuče u beogradskom naselju Mirijevo, ali su učesnici potom nasrnuli na njih i povredili trojicu službenika MUP. Krivična prijava protiv jednog tinejdžera i jednog odraslog.

Prvo osnovno javno tužilaštvo je naložilo podnošenje krivične prijave protiv jednog tinejdžera, kao i njegovog oca, zbog napada na policajce! Napad se dogodio oko 3.30 časova u Mirijevu.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, policijska patrola je došla na lice mesta, nakon prijave da je došlo do tuče. Tokom intervencije, jedan od tinejdžera je napao policajce i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog ometanja lica u vršenju službene dužnosti.

Takođe, prijava će biti podneta i protiv oca jednog od aktera događaja, koji je takođe nasrnuo na policajce. Prema rečima dežurnog lekara hitne pomoći jutros u 03.23 u Mirijevu, u ulici Samjuela Beketa, tokom intervencije zbog prijavljene tuče lakše su povređena tri policajca i oni su prevezeni u Urgentni centar, kako bi se utvrdio stepen njihovih povreda.

BONUS VIDEO: Stan u beogradskom naselju Mirijevo gde je otac držao godinama zatočeno dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare