Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Suđenje Zoranu Marjanoviću, koji se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović, prekinuto je u Palati pravde na deset minuta. Advokati odbrane tražili su izuzeće veštaka Dragomira Vasiljevića, stručnjaka za telekomunikacije. Tvrde da je njegov nalaz nestručan i da on radi po nalogu policije i tužilaštva.

Naime, Vasiljević je opet ponovio sve ono što je govorio i na prethodnim suđenjima. Njegovo čitanje spisa dovelo je do velikog negodovanja u sudnici, pre svega advokata odbrane.

Pročitajte još:

Odbrana Zorana Marjanovića zatražila je od sudskog veća izuzeće veštaka Dragomira Vasiljevića.

Inače, Vasiljević je ranije u svedočenju naveo da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene isključio telefon na 26 minuta, a iste tvrdnje ponovio je i danas.

„Stav odbrane je da je veštak pristrasan izigrava ovde Šerloka Holmsa. Ovaj čovek nas zatrpava podacima već danima, mesecima, a izbegava da se konkretno izjasni“, rekao je Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako je istakao, nije mu jasno kako veštak kaže da ne može da rekonstruiše Zoranovo kretanje ali s druge strane tvrdi da je u tih 26 minuta morao da se sretne sa Jelenom.

Odbrana je potom tražila izuzeće veštaka jer, kako tvrde, iznosi neistinite podatke, nakon čega je pretres odložen.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar