Foto:Sanja Petrov/Nova.rs

Nekoliko advokatskih kancelarija u centru Vranja, u blizini Gradskog parka i preko puta nekadašnjeg hotela Vranje, gorelo je u požaru koji je izbio pre nekoliko sati u centru grada. Vatrogasne ekipe su na terenu i vatrogasci su uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju, ali iz objekata koji su spojeni i dalje izbija dim.

PROČITAJTE JOŠ:

Na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći, a prema njihovim rečima, u požaru nije bilo povređenih.

Foto:Sanja Petrov/Nova.rs

U pitanju su lokali u nizu, u neposrednoj blizini gornjeg dela glavnog šetališta u Vranju. Tik uz lokale nalaze se baraka, trafika i kafić, ali vatra, na sreću, do njih još uvek nije stigla.

Foto:Sanja Petrov/Nova.rs

Koliko se za sada može videti, u požaru su izgorele i kancelarije dvokata Dragana Nikolića Nike, bivšeg poslanika SNS, a sada prvog čoveka „Zavetnika“ u Vranju, kao i advokata Zorana Georgijeva.

#related-news_0

Nikolić je u telefonskom razgovoru za portal Nova.rs samo kratko kazao da trenutno nije u Vranju, ali i da „nije u šoku“, jer sumnja da „nije slučajno“.

„Kad budem došao i video šta se desilo, govoriću o tome“, dodao je Nika.

Foto:Sanja Petrov/Nova.rs

Oko lokala i tri vatrogasna vozila okupio se veliki broj Vranjanaca, a za sada je samo poznato da je pričinjena veća materijalna šteta. Na ulici se mogu videti radni stolovi iz kancelarija, razbacane fascikle, kompjuterska oprema…

BONUS VIDEO: Požar u Vranju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar