Foto: Arhiva/Privatna arhiva

Danas se navršava dve godine od ubistva studenta iz Čačka, Miloša Mileusnića za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović iz Požarevca, a suđenje skoro da se nije pomaklo od početka. Prema rečima Miloševog oca, dr Gorana Mileusnića njegov sin je ubijen bez ikakvog razloga, a ubistva se i dalje dešavaju.

Optuženi Neđeljko Đurović, Foto:Instagram

„Ovaj slučaj počinje da pada u zaborav. Miloš je bio dobro dete, sada bi, da je živ, završavao fakultet“ , kaže kroz suze nesrećni čovek za Nova.rs.

On smatra da bi suđenje trebalo brže da se odvija i da ubica dobije zasluženu kaznu.

„Prethodno je bilo 18. februara. Kako je moguće da optuženi ima veća prava nego žrtva. Na dršci noža je veštak potvrdio da su DNK tragovi Đurovića, a na sečivu Miloševa krv“, podseća dr Mileusnić.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Danas je, sa porodicom i prijateljima posetio njegov grob, a to čini skoro svakog dana.

Za njega je vreme stalo pre dve godine, a tuga i bol su iz dana u dan sve veći.

Podsetimo, Miloš Mileusnić je ubijen 27. januara 2019. godine u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Za njegovo ubistvo je optužen Neđeljko Đurović, a suđenje je počelo početkom prošle godine. Napadač je mladiću tada prišao i iz čistog mira ga izbo nožem na smrt.

Goran Mileusnić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nedugo nakon zločina uhapšen je optuženi Neđeljko Đurović kojem se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 40 godina zatvora. Đurović je u javnosti poznat i pod nadimkom “ubica s tvitera”, s obzirom da su mediji nakon njegog hapšenja pisali da je on u policiji priznao zločin, rekavši da ga je počinio jer je bio nezadovoljan svojim životom i da je dane provodio na društvenim mrežama.

Đurović je prilikom iznošenja svoje odbrane bio poprilično nedosledan i ostao pri svemu što je rekao na pripremnom ročištu, ali je dodao i da je kobnog dana kada se zločin desio počinio drugo krivično delo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare