Foto: Facebook/Igor Brac

Igor B. koji je, vozeći neregistrovani "kvad" bez dozvole u Bečeju pokosio juče po podne dvogodišnjeg dečaka koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, poznat je godinama unazad u svom selu po vožnji ovog neregistrovanog četvorotočkaša. Dečak je u trenutku nesreće šetao na takozvanoj guralici sa roditeljima, kada je iznenada podleteo pod vozilo Igora B.

Jeziva nesreća dogodila se u mestu Radičević kod Bečeja u Ulici Veljka Vlahovića, dok je dečak šetao na guralici pored svojih roditelja. Kako su očevici ispričali, u trenutku kada je Igor neregistrovanim „kvadom“ projuiro pored porodice dečak je naglo skrenuo i podleteo mu pod točkove, piše Blic.

Odmah je zadobio teške povrede i bez svesti je primljen u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, ali uprkos reanimaciji i borbi lekara da ga spasu, dečak je preminuo u toku noći.

Foto: Facebook/Igor Brac

Kako Blic saznaje, Igor nije imao odgovarajuću vozačku dozvolu za četvorotočkaša koji pritom nije registrovan, a u trenutku nesreće nije bio pod uticajem alkohola. Slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

Na svom Fejsbuk profilu objavljivao je snimke kako četvorotočkašem „driftuje“, kao i fotografije na ovom vozilu.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare