Foto: Simon Belcher / imageBROKER / Profimedia, Vesna Lalić/Nova.rs

Srbiju je potresla tragična vest da je na području planine Tara poginuo V. M. iz Beograda, koji je učestvovao u snimanju filma "Oluja".

Kako su saopštili iz produkcije „Omega“, V. M. je bio scenski kaskader u ekipi filma „Oluja“, i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju, prenose Novosti.

Hitna pomoć je na licu mesta, nažalost, konstatovala smrt.

PROČITAJTE JOŠ:

Glavni glumac ovog ostvarenja Zlatan Vidović kaže kako nije bio na licu mesta, s obzirom na to da nije bio snimajući dan, ali je izrazio duboku tugu zbog tragedije.

„Nemam komentar, jer nisam bio na snimanju. Mogu samo da izrazim tugu, očaj i saučešće“, rekao je kratko.

Podsetimo, nakon nesreće se oglasila i produkcija i izrazila duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila.

„Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima“, stoji u njihovom saopštenju.

Inače, nesreća se dogodila u toku slobodnog vremena, odnosno to se desilo van snimanja. Sama nesreća se nije desila za vreme snimanje scene filma. Zvanično je saopšteno da ekipa u tom trenutku nije snimala, a ko je sve bio na mestu nesreće ne mogu da tvrde.

BONUS VIDEO: Nesreća u Vršcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar