Ilustracija Foto: Printscreen/MUP Srbije

Četiri mladića uhapšena su zbog sumnje da su u noći između petka i subote izazvala tuču u centru Niša u kojoj je povređeno četiri osobe, saopštila je niška policija.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su 21-godišnjaci N. J. i P. P, 22-godišnji N. D. i 23-godišnjak S. S., pišu Južne vesti.

Sumnja se da su nakon verbalne rasprave sa vlasnikom jednog kafića, počeli da ruše inventar u kafiću, a onda da se tuku i stolicama da gađaju ljude koji su se tu zatekli – navode iz policije.

Iz policije kažu da su tom prilikom povrede zadobile četiri osobe koje su prevezene u Univerzitetski Klinički centar Niš.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Podsetimo, juče su iz policije naveli da su prijavu o tuči u Kopitarevoj ulici, popularnom sokačetu, dobili oko 1.20. Tada nisu prezicirali ni koliko je bilo učesnika u ovom incidentu, već samo da intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

Bonus video: Tuča u piceriji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar