Foto: koceljeva.gov.rs

Radovan Ranisavljević (57), koji je juče nasmrt izbo svoju partnerku Jasminu L. (46) u kući u kojoj je živela, načelnik je odeljenja za opštu upravu i javne službe u Koceljevi i predstavnik Roma iz Koceljeve u Stalnoj konferenciji romskih udruženja građana.

Da je Ranisavljević zaista funkcioner i predstavnik Roma za tu opštinu, pokazuju zvanični podaci na sajtu opštine Koceljeva i sajt Liga Roma, zvanični sajt Stalne konferencije romskih udruženja građana.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ranisavljević je, kako se sumnja, Jasminu ubio juče tokom dana, a došao je automobilom iz Koceljeve, gde navodno živi. Popeo se merdevinama preko terase i ušao u kuću kod nesrećne žene. Pretpostavlja se da je izbila svađa, i da je onda nasrnuo na nju nožem. Telo žene bez znakova života pronađeno je u kući u Bariču sa vidnim ubodima noža.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon ubistva, Radovan je pokušao da izvrši samoubistvo, skokom sa jednog mosta u Šapcu, ali su ga policajci sprečili u tome. Tada je, kako se nezvanično navodi, policajcima ispričao šta je uradio u beogradskom naselju Barič.

Jedna žena, koja živi u blizini kuće gde se dogodilo ubistvo, ispričala je za portal Nova.rs da ju je sinoć oko 1 sat probudila buka, i da se uznemirila i nije smela da izađe.

„Tri policijska automobila parkirala su se nekoliko metara od moje kuće. Ja sam se plašila da izađem, mislila sam da policajci jure neke narkomane. Međutim, ubrzo sam videla da sa baterijskim lampama traže nešto“, ispričala nam je komšinica.

Foto: Facebook

Kako se pretpostavlja, policija je najverovatnije tražila nož kojim je nesrećna žena ubijena.

Većina komšija, sa kojima je reporter Nova.rs razgovarao, rekli su da Jasminu nisu poznavali, i da se u njihov kraj doselila pre nekoliko meseci.

„Video sam je možda dva ili tri puta. Nisam je poznavao, ali pošto se sve komšije ovde znaju, pretpostavili smo da je vlasnik kuće gde je živela iznajmio tu kuću“, kazao nam je komšija.

Ranisavljević je, kako nezvanično saznajemo, oženjen i ima dvoje odrasle dece, dok je Jasmina imala takođe dvoje dece.

Navodno, Radovan i Jasmina upoznali su se u rodnom selu i započeli ljubavnu vezu, zbog čega se ona i preselila u Barič. Inače, radila je u Kliničkom centru Srbije kao kuvarica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar