Foto: Privatna arhiva

Goran Džonić, koji se sumnjiči za ubistvo Đokića iz Aleksinca, bio je jako blizak sa likvidiranom porodicom, a o čemu svedoče brojne fotografije na kojima su zajedno slavili. Sem što su bili u rodbinskim odnosima, Džonići i Đokići su se međusobno često posećivali, pa se postavlja pitanje zbog čega se uhapšeni Goran odlučio na takav potez.

Pročitajte još:

Džonić je bio rođak ubijenim Đokićima, odnosno Goranu (57), Gordani (56) i Lidiji (25), o čemu svedoče i brojne njihove zajedničke fotografije. Oni su veoma često išli jedni kod drugih na slavlja, a potom postavljali zajedničke slike na društvenim mrežama.

Kako su rođaci ranije ispričali za naš portal, Džonić je nakon zločina dolazio kod Đokića, tugovao i pružao im podršku u teškim trenucima.

Inače, njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, a sem njega uhapšeni su i njegovi sinovi Stefan i Milan, ali i braća S. K. i S. K. iz Moravca. Sa druge strane, sa muškarcem iz sela Nozrine je raspisana poternica.

Foto: Facebook/Goran Džonić sa sinovima

Podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetpgodišnja ćerka Lidija nestali su u noći između 26. i 27. septembra dok su iz Moravca, gde su posetili Goranovu majku, išli kući u Aleksinac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u njivama u Moravcu.

Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog a motiv stravičnog ubistva je navodno koristoljublje, jer je ubica dugovao velike sume novca brojnim poveriocima, uključujući i žrtvu.

Goran Džonić, ubica, njiva, pretraga, pretraživanje, kuća Gorana Džonića, ubice porodice Đokić, Djokić
Foto: Nova.rs/Policija na imanju Džonića

Kod Džonića na imanju pronađen je zakopani novac, za koji se sumnja da je pripadao ubijenim Đokićima.

BONUS video: Rekonstrukcija Aleksinca

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare