Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, zaplenili su oko 220 kilograma marihuane i uhapsili Ž. V. (72) iz okoline Niša zbog sumnje da je dilovao drogu.

Policija je pretresom porodične kuće Ž. V. pronašla 185 paketa marihuane, koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji na teritoriji Niša, navodi se u saopštenju MUP.

Foto: MUP Srbije

Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Foto: MUP Srbije

Pohvalivši rad pripadnika policije ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da nema većeg zla od droge.

„Svaki narko-diler je ubica naše dece i tako i treba da mislimo o njima. Pripadnici UKP su ostvarili još jednu pobedu u ratu protiv droge i to je rat koji neće prestati da se vodi. Srbija nikada neće biti bezbedno mesto za narko-dilere i narko-trafikante, zato smo mi tu“, izjavio je ministar Vulin.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar