Foto:Nova.rs

U sudaru autobusa na liniji 26 i cisterne, koji se dogodio sinoć na raskrsnici Maksima Gorkog i Ulice cara Nikolaja II na Vračaru, povređena je jedna osoba. Uznemirujuće fotografije s mesta nesreća dokazuju da je pravo čudo što nije bilo više povređenih, a sreća u nesreći verovatno je bilo i loše i vreme, zbog čega nije bilo prolaznika na ulici koje su pomahnitala vozila mogla da pokupe kada su izleteli na trotoar.

Šta je uzrok nesreće zasad nije poznato, niti ko je sudar izazvao. Jedna osoba koja je povređena zbrinuta je Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, autobus se kretao Ulicom Maksima Gorkom kada se iznenada zakucao u cisternu koja se kretala ispred. Od siline vozila oba vozila su izgubila kontrolu i izletela na trotoar, pa je prava sreća što nije bilo više povređenih.

Foto:Nova.rs

Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo. Građani koji su zatekli sinoć na licu mesta tvrde da se autobus zakucao u cisternu, a kao mogući uzrok pominjala se „ibertura“, odnosno kvar na motoru koji izaziva nekontrolisano ubrzanje.

Foto:Nova.rs

Ovaj kvar dosad je već prouzrokovao nekoliko nesreća u kojima su učestvovali gradski autobusi, a da li je to uzrok i ovog sudara biće poznato nakon nesreće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar