Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Rastislav P., otac dečaka (2) koji se ugušio u porodičnoj kući od posledice požara, odgajao je decu uz pomoć svoje tetke i sestre. Kako saznajemo, oni su živeli zajedno u kući u Bačkom Petrovcu, a samohrani otac je ranije bio oženjen u selu Kulpino.

Ocu mališana određeno je zadržavanje i on bi trebalo da bude saslušan u tužilaštvu u toku današnjeg dana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Portal Nova.rs obišao je danas Bački Petrovac, a na licu mesta zatekli smo tetku dečaka, međutim, ona nije imala snage da govori.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona je doktorka u Domu zdravlja u Bačkom Petrovcu, a tog kobnog dana mališana je pronašla upravo ona.

U ulici se i dalje oseća miris paljevine, a meštani su slomljeni zbog tragedije koja ih je zatekla.

„Tetka nije imala dece, bila je njemu podređena (Rastislavu), pomagala mu je oko svega“, pričaju komšije.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Majka deteta Miroslava M. živi u selu Kulpino, a kako su ispričali meštani, ona se više puta rastavljala od oca stradalog dečaka.

Pročitajte još:

„Oni nisu sređena porodica, majka tog deteta ga je više puta ostavljala, poslednji put je to bilo pre dva meseca, kada se vratio iz sela kod tetke. Tu kuću je nasledio od majke“, ispričao je jedan od meštana.

Podsetimo, mališan se u toku jučerašnjeg dana ugušio u porodičnoj kući u Ulici Kulpinskoj u Bačkom Petrovcu, kada je vatra buknula jer je na šporet bio uključen, dok je mališan bio sam u kući.

BONUS VIDEO: Snimak požara na Novom Beogradu u kome je izgorela stogodišnja starica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar