Foto: Printscreen Facebook

Slaviša P. (52) iz Prokuplja, zaposlen u preduzeću "Gama Consalting" koja se bavi čeličnim konstrukcijama, grejanjem i instalacijama, preminuo je juče u hali te kompanije.

Prema nezvaničnim informacijama, Slaviša je pronađen mrtav u hali te kompanije, a sumnja se da su isparenja farbe uticala na pogoršanje zdravstvenog stanja preminulog radnika. Uviđaj je obavljen uz prisustvo inspektora za rad.

„Policija je 27.09. dobila prijavu da je u fabrici „Gama Consalting“ preminuo radnik. Policija je pristupila po prijavi, a Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, nakon čega ćemo znati više detalja“, saopšteno je iz PU Prokuplje .

Foto: Printscreen Facebook

Aleksandar Jelić, direktor preduzeća u kome se dogodio nesrećni slučaj, u razgovoru za Nova.rs objasnio je kako je došlo do smrti.

„U ovom trenutku mogu samo da kažem da čekamo rezultate obdukcije, nakon čega ćemo se zvanično oglasiti. Slaviša je bio naš zaposleni oko četiri, pet godina. On nije pronađen u hali, već je u tom trenutku bio okružen sa oko sto radnika. Njemu se slošilo i samo se srušio. Mi smo istog trenutka posetili porodicu preminulog Slaviše, i pružićemo im maksimalnu pomoć“, rekao je direktor „Gama Consalting“ za naš portal.

Preminuli Slaviša je danas sahranjen na lokalnom groblju u selu Donja Trnava.

VIDEO: Nesreća u Pirotu – poginuo vozač kombija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar