Foto: Uprava Carina

Carinici su na prelazu Horgoš 24. avgusta 2022. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova različitih robnih marki, čija je vrednost, na osnovu originalnih računa procenjena na oko 700.000 dinara, navedeno je u saopštenju iz MUP-a.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil “mercedes benz“ domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca.

PROČITAJTE JOŠ:


Na uobičajeno pitanje o robi za prijavljivanje, putnici su vrlo decidno tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag, saopšteno je iz MUP-a.

Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika “Fossil“, “Diesel“,“Emporio Arman“ i “Michael Kors“.
Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima.

Foto: Uprava Carina

Otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv 34-godišnjeg vozača pokrenut pred nadležnim sudom.

BONUS VIDEO: Policija u Beogradu zaplenila više od 2kg droge: Uhapšene dve osobe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram