Požar, Novi Beograd, beba
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija vatrogasca, koji se tokom protekle noći borio s vatrenom stihijom u Bloku 70 na Novom Beogradu. Požar je izbio u tržnom centru, a fotografija vatrogasca koji na kolenima kleči, preumoran od višesatne borbe s plamenom, potresla je građane. Kako prenose mediji, reč je o vatrogascu Stefanu Čiči, koji je pre nekoliko meseci spasio bebu iz požara, takođe na Novom Beogradu.

Pomenuta fotografija nikoga nije ostavila ravnodušnim, a građan su zahvalni ovim herojima, koji svakodnevno spasavaju živote ljudi.

Pročitajte još:

„Mislim da nikad do sad nisam doživeo da mi pored zgrade, 4-5 sati u kontinuitetu, bruje sirene. Biti vatrogasac je patriotski poziv. Takvi ljudi biraju da bezuslovno služe svojoj zemlji. Veliko hvala ovom gospodinu, a i svim ostalim herojima ovog poziva. Požar je bio ograničen samo na krov jednog dela centra, a sad se proširio na ceo tržni centar…“, napisao je jedan korisnik u komentaru ispod fotografije objavljene na Instagram stranici „Moj Beograd“.

Kako piše Telegraf,  reč je o vatrogascu Stefanu Čiči, koji je u aprilu na Novom Beogradu spasao bebu iz požara u zgradi.

Podsetimo, na Novom Beogradu, u Bloku 70, posle skoro deset sati borbe, jutros oko 4 sata, lokalizovan je i stavljen pod kontrolu požar koji je sinoć izbio u kineskom tržnom centru. U gašenju požara učestvovalo je više od 100 vatrogasaca-spasilaca.

BONUS VIDEO: Požar u tržnom centru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare