Kafana Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs/privatna arhiva/facebook

Ispred kafane "Regent" u Kragujevcu još su vidljivi tragovi krvavog obračuna u kome je noćas, pola sata iza ponoči, pevač Miloš Stevanović (39) nožem izbo dva muškarca.

Oko ovog slučaja pojavile su se oprečne informacije da je došlo do sukoba unutar benda, te da je pevač Miloš Stevanović nožem izbo muzičare sa kojima nastupa, međutim, našem portalu je u Višem javnom tužilaštvu potvrđeno da su ipak napadnuti gosti.

Prema informacijama iz tužilaštva tačan motiv za ovaj krvavi napad, biće poznat posle istrage, ali se sa sigurnošću zna da su napadnuti muškarci bili gosti kafane.

U tužilaštvu nam je rečeno da je pevač, iz automobila doneo nož i naneo teške telesne povrede muškarcima starosti 22 i 39 godina. Za sada se ne zna da li je sukob između muškaraca postojao odranije i da li su se uopšte poznavali.

Kafana Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

Vlasnik kafane u kojoj se dogodio ovaj napad nije želeo da govori za medije o krvavom obračunu, ali smo nezvanično saznali da su napadnuti muškarci bili gosti. U kafani sinoć nije bilo nikakvog organizovanog slavlja, već je radila uobičajenim ritmom za vikend, a navodno su gosti, koji su sedeli u bašti kafane, provocirali pevača.

Kafana Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

Prema saznanjima našeg portala, gosti su bili u vidno alkoholisanom stanju. Napad se dogodio ispred kafane, kada je pevač, navodno pošao da ostavi mikrofon i opremu u svoj automobil i tom prilikom uzeo nož.

Kafana Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

U policijskom saopštenju se navodi da je pevač Miloš Stevanović uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu. Policija je privela pevača i sprovela ga na pregled u Klinički centar, a tom prilikom je on pokušao da pobegne i napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri.

Policija je saopštila da se uhapšeni pevač sumnjiči za krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, kao i da će protiv njega biti podneta krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kragujevačka hitna pomoć sinoč je na licu mesta zbrinula povređene muškarce, a prema našim saznanjima, oni su imali teške povrede i ubodne rane i posekotine u predelu grudi, stomaka, ruku i nogu.

Miloš Stevanović Foto:privatna arhiva/facebook

Teže povrede stomaka zadobio je mlađi muškarac, rođen 2000 godine.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare