Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Dvojica radnika povređena su jutros prilikom urušavanja potpornog zida na gradilištu na uglu ulica Pantalejske i Nišavske u Nišu.

Obojica su zadržana na lečenju u niškom Univerzitetskom kliničkom centru i, mada imaju brojne povrede, nisu životno ugroženi.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

„Nakon završene dijagnostke i pregleda od strane lekara svih specijalnosti, utvrđeno je da je pacijent N. Z. rođen 1997. godine iz Leskovca, zadobio povredu lica, gornje i donje vilice nosnih i jagodične kostii otvoreni prelom leve potkolenice. Prebačen je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju. Pacijent I. S, rođen 1990. iz Aleksinca ima nagnječenje grudnog koša i levog skočnog zgloba. Pregledali su ga ortoped, grudni i opšti hirurg i zadržan je na odeljenju za opservacije Urgentnog centra Niš kako bi bio propraćen“, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Policija je obavila uviđaj, obaveštena je Inspekcija rada a uzrok nesreće se utvrđuje.

Na telefon investitora naveden na tabli na mestu izvođenja radova, niko se nije javljao. Kako je navedeno, na tom mestu treba da nikne šestospratni stambeno poslovni objekat.

Bonus video: Trenutak urušavanja zgrade u Vidovdanskoj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar