Foto: Facebook/Милош Мандић Мандара

Lekari Kliničkog centra Vojvodine i dalje se bore da saniraju povrede koje je jutros u pucnjavi zadobio Miloš M. (32). Napad se desio oko 6:30 na Detelinari u Novom Sadu.

Kako je rečeno u policiji, upucan mladić je poznat policiji od ranije, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela.

Trenutno je u operacionoj sali i nakon toga biće poznato više detalja o njegovom stanju.

Miloš M. je jedan od vođa FK „Partizan“, a u navijačkim krugovima poznatiji je pod nadimkom Mandara.

„Reč je o klasičnoj sačekuši. Bila su dva izvršioca, ali je prema preliminarnim rezultatima istrage utvrđeno da je samo jedan pucao, a da su zatim pobegli kolima koja su bila nedaleko parkirana. Pretpostavljamo da su ga pratili izvesno vreme te da su znali kada ujutru šeta psa i shvatili da im je to zgodan momenat da izvrše napad na njega zato što oko 6 ujutru nema puno ljudi na ulici pa samim tim ni svedoka“, priča sagovornik Blica upoznat sa tokom istrage.

Pročitajte još:

U Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine kažu za Telegraf.rs da je pacijent primljen u Urgentni centar u hemoragičnom šoku, a ima prostrelne rane natkolenice i potkolenice.

„Primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je u ovom trenutku na operativnom tretmanu“, kažu za Telegraf.rs u UKC Vojvodine.

Do pucnjave je došlo u Molijerovoj ulici u novosadskom naselju Detelinara, a nepoznati muškarac ranjen je u noge, a čulo se više hitaca.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a policija obavlja uviđaj.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Novom Sadu 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare