Foto: Shutterstok/Facebook

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina. Za njim je bila raspisana potraga, a uhapšen je tek šest meseci nakon ovog gnusnog zločina.

Miloš D., uhapšen je krajem avgusta, u jednoj kafani u beogradskom naselju Sopot.

„Inspektori su ga uhvatili u kafani kada je pokazao ličnu kartu na tuđe ime – dvadesettrogodišnjeg mladića, i tako pokušao da ih prevari. Sve vreme je hladnokrvno negirao identitet“, navodi izvor Nova.rs

Sve je počelo krajem marta, kada je izbezumljena majka trinaestogodišnje devojčice ušla u policijsku stanicu u Grockoj.

„U prvi mah, valjda od šoka, žena je prijavila da je njenu ćerku silovao momak. Iako je sam slučaj od početka delovao strašno, tek kada je žena izgovorila da njena ćerka ima 13, a njen momak 33 godine, policajci su zanemeli. Na saslušanju je devojčica negirala da je silovana i rekla je da je dobrovoljno stupila u seksualne odnose, odnosno da joj je Miloš dečko“, dodaje naš sagovornik.

Foto: Facebook

Kako saznajemo, osumnjičeni je inače iz Leštana, nema dosije, ali poznat je policiji.

„Nakon prijave majke devojčice da je njena ćerka obljubljena, postoje saznanja da je sada uhapšeni Miloš D. otvoreno pretio nesrećnoj ženi i da postoji prijava i za ugrožavanje njene sigurnosti. Sumnja se i da je prebio jednog svog poznanika, M. M., koji je znao da je on seksualno iskoristio devojčicu. Kada je ovaj želeo da ispriča policiji celu priču, Miloš ga je sačekao i pretukao“, zaključuje naš izvor.

Podsetimo, Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela Obljuba sa detetom, Teška telesna povreda i Ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje. Takođe, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M. M., i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede.

Pročitajte još:

Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga „izbuši“.

Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.

BONUS VIDEO: Slučaj navodnog silovanja u Nišu – otvorio niz pitanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar