Foto: Instagram

U beogradskom naselju Senjak, sinoć oko 20 časova, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je A.V. (30) upravljajući automobilom marke BMW udarila motociklistu Aleksandra Todorovića (28). Povređeni mladić, prema saznanjima Nova.rs, sin je poznatog zubara Milana Todorovića.

Nesreća se dogodila na uglu ulica Andre Nikolića i Vase Pelagića, a kako je Nova.rs sinoć pisala, očevici koji su prisustvovali saobraćajki navode da je žena plave kose vozila džip marke BMW.

„Ta žena nije dala migavac kada je htela da skrene iz Ulice Andre Nikolića u Vase Pelagića. Mladić je od siline udarca leteo oko osam metara, kaciga mu je odeletela od udarca. Mladić je ležeo nepomično. Nekoliko ljudi mu je priteklo u pomoć do dolaska vozila Hitne pomoći“, priča naš sagovonrik.

Foto: Instagram

On ističe da je ubrzo na lice mesta došao i osnivač Megatrend univerziteta Mića Jovanović, koji je tešio devojku koja je pokosila motociklistu.

Nova.rs pokušala je i danas da stupi u kontakt sa Mićom Jovanovićem, ali do objavljivanja teksta nije odgovarao na naše pozive.

Motociklista je zadobio teške telesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar.

Pročitajte još:

„Vozač motocikla zadobio je prelom prsta, hematom na glavi i povrede kičme. Nakon ukazane pomoći on je pušten kući. S obzirom da je reč o prelomu tretira se kao teška telesna povreda“, anvodi izvor našeg portala.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar