Foto: Facebook

U sinoćnoj pucnjavi u Jakovu, u kojoj je najpre ranjen Vuk J, nakon čega je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, obarač je prema prvim informacijama povukao Đura N. iz ovog naselja. Poznanici i komšije ovih mladića su u šoku zbog zločina jer, kako kažu, nisu bili problematični mladići, a policija i dalje traga za osumnjičenim.

Vuk J. je završio pilotsku školu u Vršcu i prema nepotvrđenim informacijama našeg portala, radio je kao pilot. Sa druge strane, njegov egzekutor, Đuka N. takođe nije slovio za problematičnog mladića, a kako se može videti na njegovim društvenim mrežama, mladić je igrao folklor, plivao za krst na Bogojavljenje i bio davalac krvi. Đura N. je inače po zanimanju bio kuvar.

Vuk Jolović Foto: Printscreen Facebook

Policija je jutros saopštila da još traga za osumnjičenim za ubistvo, da je identifikovan kao tridesetogodišnji muškarac i da je istraga u toku.

Kako smo juče saznali na terenu, spekuliše se da je ubistvo prethodila svađa dvojice muškaraca jer je navodno Vuk J. hteo da, na ime duga, uzme automobil „golf 4“ koji je vozio Đura N. Došlo je do svađe i fizičkog obračuna, da bi Đura N. u jednom trenutku utrčao u kuću, izašao sa „kalašnjikovim“ i upucao Vuka J.

Nakon toga je kolima pobegao u nepoznatom pravcu.

Pucnjava se dogodila oko 19.30 časova.

Bonus video: Uviđaj u Jakovu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare