Foto:Privatna arhiva

Dragan Č. danas je na Dušanovcu nakon kraće rasprave isekao prijateljicu Milicu (22), a zatim je posekao sebe i iskrvario nasmrt ispred zgrade bivše devojke. Komšije koje su razgovarale sa reporterom Nova.rs ističu kako su šokirani zbog ove tragedije, a nisu ni znali da se Dragan rastao od svoje devojke.

Dragan je živeo kod svoje devojke D.B., a nije poznato da li su bili i zakonski u braku.

Komšije ističu da se često čula galama i kako se svađaju, ali da on nije slovio za nekog nasilnika. Često su ga viđali kako vodi u školu decu svoje devojke.

„Bila sam kod njih pre 5 dana, Dragana ima dvoje dece iz prethodnog braka, išla sam da odnesem poklone deci i on je bio tu. Danas sam čula buku i viku na ulici, ali kada sam izašla već je došla policija i sve je bilo gotovo“, kaže jedna od komšinica.

Kako oni ističu, Dragan je bio nezaposlen i niko ne zna čime se tačno bavio.

Pročitajte još:

Pretpostavlja se da je želeo da se pomiri sa devojkom sa kojom se često svađao.

Podsetimo, bivša devojka je na licu mesta medijima ispričala kako su se oni danas videli jer je želeo da joj se izvini, ali i da više nisu zajedno.

„Bila sam sa njim u vezi dve godine, odlučila sam da raskinem zbog maltretiranja koje sam trpela. Danas smo se videli jer je hteo da se izvini za sve. Neko mi je zazvonio na interfon, otvorila sam i videla Dragana u lokvi krvi. Jedan dečko je istrčao iz teretane i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvukao kanap iz auta i pokušali smo da mu vežemo noge, jer je prerezao preponu“, kaže bivša devojka koja živi u zgradi.

Kako saznajemo s terena, Dragan Č. je najpre došao kod bivše devojke da razgovaraju. On je nakon odlaska od bivše devojke najpre napao prijateljicu, a potom sebi prerezao arteriju na butini.

Nije poznato šta je prethodilo nesreći, kao i zbog čega je ranio prijateljicu.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Novom Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar