Foto:privatna arhiva linkedin

V. D. (49), vozač džipa koji je u petak u popodnevnim časovima svojim vozilom naleteo na supružnike Svetlanu K. (54) i Nikolu Đ. (58) u Surčinu, prema nezvaničnim informacijama bio je u alkoholisanom stanju u trenutku nesreće. Povređeni Nikola je zadobio teške telesne povrede, a Svetlana, majka osmoro dece, je od povreda preminula posle tri dana borbe za život. Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor V. D.

Svetlana K. zadobila je mnogobrojne teške povrede, nagnječenje mozga, krvarenje u mozgu, prelom karlice, grudnog koša i politraume, koje su bile pogubne po njen život. Nakon nesreće i ona i njen partner Nikola, koji je zadobio povrede glave, prevezeni su u UC.

Pročitajte još:

Kako je juče saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, 25. februara 2023. godine osumnjičenom Vujadinu D. (49) određeno je zadržavanje do 48 sati.

„Osumnjičeni je vozilom udario i na kolovoz oborio oštećene, koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza i kojima je naneo teške telesne povrede. Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, što je rešenjem suda odbijeno. Tuzilastvo će u zakonskom roku izjaviti žalbu na pomenuto rešenje. Imajući u vidu da je u međuvremenu nastupila smrt kod jednog od oštećenih, u daljem toku postupka zasnovaće se nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Beogradu“, rečeno je u Tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Nesreća kod Kalemegdana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar