Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Meštani Čente kod Zrenjanina, gde je u porodičnoj kući pronađeno telo tek rođene bebe, vidno su potreseni zbog celog slučaja. Kako ističu komšije za naš portal, niko nije ni znao da je L. J. (32) trudna.

„Niko od nas nije znao da je ona trudna, očigledno je krila. Nju nismo viđali po ceo dan, tek uveče izađe iz kuće“, kaže komšinica.

Komšije u razgovoru za Nova.rs navode da im je to bilo čudno, ali nisu ni slutili da se ovako nešto krije iza svega.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ističu da L. J. ima još dece i da su oni trenutno smešteni kod oca deteta. Sa druge strane, ističu da je majka deteta trenutno u bolnici.

Nije poznato u kakvom je stanju.

Kako su mediji preneli, beba je rođena u subotu 3. septembra, a uzrok smrti biće tačno utvrđen obdukcijom na koju je poslato telo novorođenčeta. Muška beba pronađena je ispred kuće u Čenti i to bez znakova života.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sve se saznalo kad je majci, koja se sama porodila kod kuće, prethodno krijući trudnoću jer ga otac deteta nije želeo, pozlilo u autobusu.

Pročitajte još:

Ona je u autobusu bila sa svojim detetom od 12 godina koje je vodila na kontrolu kod lekara u Beograd. Na putu za Beograd pozlilo joj je u autobusu.

Majka je izjavila da je 3. septembra rodila mrtvu bebu, dečaka. Telo je umotala u peškir, stavila ga u plastični bazenčić na naduvavanje koji je potom spakovala u jednu kutiju.

VIDEO: Policija pretražuje mesto zločina u Nišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar